Klantverhaal van Huub Sleegers | Directeur van Sleegers Technique

“Een jarenlange samenwerking"

Sleegers Technique werkt sinds 1998 samen met NCore. Een tijd waarin veel technologische ontwikkeling plaats heeft gevonden op het gebied van internet en mobiele telefonie. NCore heeft Sleegers Technique vanaf het begin begeleid met alle benodigde IT.

Huub Sleegers: “We werken al ruim 20 jaar samen met NCore. We hebben een hele ontwikkeling meegemaakt van begin tot en met nu. Ze hebben ons vanaf begin af aan met alle IT-kwesties geholpen, en dat doen ze – na al die jaren - nog steeds. NCore kent ons door en door en weet precies wat onze wensen en behoeften zijn. We worden altijd geïnformeerd over nieuwe mogelijkheden. Daarin zijn ze transparant en eerlijk wat wel en niet werkt voor ons bedrijf.”

Veel werk aan de winkel op IT-gebied

“Binnen ons werk houden we ons bezig met het bouwen van diverse op maat gemaakte machines. Dit omvat veel verschillende disciplines, er is dan ook veel werk aan de winkel op IT-gebied. NCore ontzorgt ons daar volledig in. Maandelijks vindt onderhoud plaats en mochten er toch eventuele problemen of storingen zijn, dan wordt dit direct opgelost."

Eerlijk, transparant en betrouwbaar

Huub: “IT is niet alleen zakelijk, belangrijk is dat je elkaar vertrouwt. Je geeft iemand toegang tot alle data, wachtwoorden en belangrijke gegevens, dan wil je wel zeker weten dat daar secuur mee omgegaan wordt. NCore bestaat uit een club betrouwbare mensen die ik onze data toevertrouw. Ze zijn eerlijk, transparant en betrouwbaar.”

“IT is niet alleen zakelijk, belangrijk is dat je elkaar vertrouwt."

Afspraak is afspraak

“Daarnaast vind ik het belangrijk om consistent te zijn in de overeengekomen afspraken. Afspraak is afspraak. Dat vindt NCore ook. Na al die jaren samenwerken weten we precies wat we aan elkaar hebben. Het is een fijne, betrouwbare en flexibele club om mee samen te werken, ze denken mee en zeggen de waarheid. Er is een persoonlijke aanpak en korte lijnen. We zijn benieuwd naar wat de toekomst ons op IT-gebied brengt.“