IT-partner voor technische bedrijven

Sneller, slimmer en efficiënter werken met IT

Bij technische bedrijven draait het om IT-oplossingen die een organisatie sneller, slimmer en efficiënter laten werken. Systemen, processen en productielijnen moeten continu beschikbaar zijn en blijven draaien. Wij bouwen een toekomstbestendig, veilig en betrouwbaar IT-systeem, zodat jij en jouw medewerkers altijd en overal kunnen werken.

IT als ondersteuning van primaire bedrijfsprocessen

IT als basis voor je organisatie

IT als ondersteuning van primaire bedrijfsprocessen

De complexiteit van productieomgevingen met geavanceerde software stelt voortdurend hogere eisen. Uitval van IT heeft grote financiele en logistieke consequenties. IT-netwerken vormen binnen organisaties de basis waarop bedrijfsprocessen draaien. Bestaande en nieuwe systemen moeten naadloos aansluiten op deze processen. Wij maken een op maat gemaakte oplossing die het beste bij jouw organisatie past.

Innovatieve en <br>toekomstgerichte IT

Een IT-strategie die past bij jouw organisatie

Innovatieve en
toekomstgerichte IT

De IT-infrastructuur moet zo ingericht zijn dat veranderingen gefaciliteerd worden en dat data beveiligd wordt. Wij maken een toekomstbestendige IT-omgeving die innovatie optimaal ondersteunt. Zowel on premises als in de cloud. De cloud is tegenwoordig steeds meer de norm, maar niet altijd is dit de best passende oplossing.  De enige juiste cloudstrategie, is de strategie die past bij jouw organisatie. Cloudoplossingen zijn volgens ons namelijk niet 'one size fits all'. Volledig in de cloud, on-premise of een hybride oplossing: alles is mogelijk.

Corné van Dravik | Directeur bij FMI ImProvia

“Een IT-partner die echt luistert en je vraag begrijpt”

Voor FMI ImProvia is het belangrijk dat zware applicaties altijd en overal werken. FMI ImProvia vraagt veel van het netwerk en was daarom op zoek naar een IT-partner die hierin kan ondersteunen. Die samenwerking hebben ze bij NCore gevonden.

Corné van Dravik | Directeur bij FMI ImProvia

Liever iemand persoonlijk spreken?

Meer weten?

Laten we het over de inrichting
van jouw IT hebben