Wij bouwen, beheren, ondersteunen en beveiligen jouw IT

Met transparantie en aandacht

In een wereld waarin IT steeds belangrijker wordt, moeten bestaande en nieuwe systemen naadloos aansluiten op bedrijfsprocessen. Wij bouwen, beheren, ondersteunen en beveiligen IT-netwerken afgestemd op jouw wensen en behoeften. Een stabiel, veilig en up-to-date IT-systeem dat vandaag werkt én meegroeit naar morgen. Zo kun jij zonder zorgen groeien.

 • Step 1

  Plan

  Jouw specifieke wensen en behoeften zijn altijd het uitgangspunt. We kijken waar je nu staat, waar je naar toe wil en bieden een op maat gemaakt plan. Hiervoor nemen we de tijd. We zijn transparant, betrokken en eerlijk; we bieden oplossingen waar wij in geloven. Oplossingen die nu werken, maar ook in de toekomst. Hierin zijn we kritisch en weten we de juiste balans te vinden tussen de actuele ontwikkelingen en de mogelijkheden die bij jou passen.

 • Step 2

  Implementatie

  De implementatie: een spannend moment. Je wil hier niks van merken. Je medewerkers moeten kunnen blijven doen wat ze doen. We volgen het migratieplan, waarmee jouw systemen en online omgevingen overgezet worden. Of het nu gaat om een gefaseerde of een snelle overgang; we regelen een zorgeloze implementatie waar je niks van merkt. Wij implementeren, maar stellen ons altijd kritisch en meedenkend op.

 • Step 3

  Service

  Bij ons geen lange reactietijden, onpersoonlijke communicatie en vage afspraken, maar directe aanspreekpunten, korte lijnen, een persoonlijke benadering en altijd een passende oplossing. Is er onverwacht toch een probleem? Wij helpen je met onze servicedesk meteen verder. Bel ons gerust met al je vragen, we staan je graag te woord of komen langs.

 • Step 4

  Groei

  Wij zien onszelf als jouw IT-collega en gaan een lang, betrokken en persoonlijk partnership aan. Maandelijks voeren we gesprekken over de voortgang en nieuwe ontwikkelingen die relevant zijn om te kunnen groeien. We weten wat er speelt, en vaak ook wat er komen gaat. Wij zijn proactief en informeren ruimschoots op tijd over kansen of bedreigingen in jouw IT-omgeving. Wij bieden een IT-systeem dat werkt, vandaag én morgen en groeien met je mee. Zo kun jij zonder zorgen groeien.

Onze diensten

Jouw alles-in-één
IT-collega!

Wij ontzorgen jouw bedrijf bij alle IT-vraagstukken.
 • Beheer & ondersteuning

  Iedere IT-omgeving heeft beheer en ondersteuning nodig. Dat verzorgen wij geheel voor jou.

 • Hardware & infrastructuur

  Wij leveren en installeren alle benodigde hardware, software en netwerkinfrastructuur voor jouw medewerkers.

 • Cloud diensten & beveiliging

  Wij bieden verschillende cloud- en beveiligings- oplossingen aan. Hierbij staat jouw behoefte centraal.

Liever iemand persoonlijk spreken?

Meer weten?

Laten we het over de inrichting
van jouw IT hebben