Klantverhaal van Corné van Dravik | Directeur bij FMI ImProvia

“Een IT-partner die echt luistert en je vraag begrijpt”

Voor FMI ImProvia is het belangrijk dat zware applicaties altijd en overal werken. FMI ImProvia vraagt veel van het netwerk en was daarom op zoek naar een IT-partner die hierin kan ondersteunen. Die samenwerking hebben ze bij NCore gevonden.

Een IT-partner die echt luistert

“We hebben lang gezocht naar de juiste IT-partner die onze vraag begreep. We hebben met diverse partijen gesprekken gehad, maar NCore was de enige partij die écht luisterde, doorvroeg en onze echte vraag wist te achterhalen. Ze boden een passende oplossing die we hebben laten toetsen. Dit bleek voor ons de perfecte oplossing: een fit for purpose. We zijn heel blij dat we deze overstap hebben gemaakt en al jaren met NCore samenwerken.“

NCore is proactief en begeleidt ons in elke stap van het proces.

Een IT-partner die wil helpen

“Je voelt aan alles dat NCore goed wil helpen. Er wordt geluisterd, meegedacht, snel geschakeld en je hebt direct de juiste persoon te pakken. Daarin zijn ze eerlijk en denken ze ook mee over niet voor de hand liggende oplossingen. NCore geeft ons eerlijk advies op het gebied van data en de Cloud. Hierbij houden ze altijd in gedachten wat het beste voor FMI ImProvia werkt.”

Een IT-partner die ontzorgt

“NCore helpt met het aanpassen van de oude infrastructuur naar de nieuwe infrastructuur. Heel belangrijk voor ons is cybersecurity. NCore is hier proactief in en begeleid ons in elke stap van het proces. Ook de migratie van de systemen verliep zorgeloos, drie werkmaatschappijen (FMI Aachen, FMI Best en FMI Drachten) zijn geïntegreerd en sluiten naadloos aan op het huidige systeem.”